Адвокатско дружество „Илиева, Вучева и Ко.“ е независима адвокатска кантора, в която отлични адвокати и подпомагащ ги екип, са обединени от идеята за предоставяне на услуга фокусирана върху клиента и винаги ръководена отблизо от някой от управляващите партньорите. В областта на корпоративното и търговското право нашите корпоративни и индивидуални клиенти получават пълна гама правни услуги, с изключително качество, и личното отношение на адвокатите. Така предоставяните услуги водят до дългосрочни бизнес отношения и много често до създаването на бизнес възможности за клиентите. Ние сме правни и бизнес консултанти, и създаваме търговско ориентирани правни решения.

Нашите клиенти получават внимание към детайлите, проактивен подход и разбиране на различните сектори на промишлеността, в съчетание с познаване на чуждестранни юрисдикции и богат опит в трансакции с международен елемент.

От 2007 г. Адвокатско дружество „Илиева, Вучева и Ко.” е член на Globalaw – световна мрежа от независими правни фирми. Това членство ни дава достъп до 5000 юристи от над 108 фирми-членки, които обхващат повече от 80 юрисдикции с офиси в над 160 града. Адвокатското дружество има добри връзки с местни, регионални и международни бизнес общности.

Ние предлагаме ефективни и рентабилни решения – не винаги най-големите и най-скъпите варианти са най-сигурните и най-добрите възможни.

IV&Co Брошура

Адвокатско дружество „Илиева, Вучева и Ко.“ е учредено през 2003 г. като партньорство между Диляна Илиева и Росица Вучева, адвокати, членуващи в Софийска адвокатска колегия. Оттогава насам адвокатското дружество е обединило екип от 10 адвокати, правни съветници и подпомагащ ги екип. Ние сме екип от професионалисти, на които може да се разчита.

 

Към Брошурата