„Илиева, Вучева и Ко.” консултира придобиването на българското дружество, специализиранo в разработването и производството на електронни и електрически уреди и съоръжения

10.05.2010

Адвокатско дружество „Илиева, Вучева и Ко” консултира придобиването на българското дружество „Семитек” ООД, специализиран в разработването и производството на електронни и електрически уреди и съоръжения от „Реалти” ООД. Процесът на консултиране беше разделен на два основни етапаправен анализ на закупената компания и придобиване на дружеството.

А. Правен анализ. Адвокатско дружество „Илиева, Вучева и Ко.” преглежда и проверери правното състояние на дружеството, неговите дейности и активи. Една от специфичните характеристики на този правен анализ бе проверка за придобиване на основните активи в процедурата по приватизация в България.  Б. Придобиване на компанията. Адвокатско дружество организира изпълнението на всички етапи, изготви всички документи, включително Договора за продажба на дружествени дялове и корпоративни документи, както и регистрация на сделката в Българския Търговския регистър.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
СПОДЕЛИ
Още от "Електроника и оптика"